IJmuiden -stranddag -pontje over -oesters eten -vis kopen

Luie zondagmiddag – als je kop vol gedachtes zit  – en ze er vrijwillig niet willen vertrekken- dan is het strand een prima plek om ze weg laten lekken – stukkie slenteren over het strand met de wind op je kop en zout op je lippen doet vaak wonderen – je krijgt er ook vaak trek en dorst van – Hotel restaurant Sonnevanck in Wijk aan zee lost deze mini problemen met veel plezier op met hun terras in de zon – IJmuiden ligt om de hoek en met het pontje van Velsen noord naar Velsen zuid maak je er ook nog een fijne trip van – mini cruise is een groot woord – maar leuk is het wel – In de haven van IJmuiden struikel je over de vishandels – wij vinden Fish & Seafood Waasdorp  een lekkere tent waar je ook nog eens met een grote glimlach bediend word – de meeuwen zijn hier honds brutaal – verdedig je verse kibbeling als een leeuw anders is je bakkie snel leeg geroofd – tip : bestel oesters op het terras – fijn voor jezelf om te slurpen en de meeuwen hier hebben meer met frituur dan vers –  

Website

Facebook

Beste Sushi in IJmuiden haal je bij Hokkai Kitchen 

Voor de Nostalgisch mensch is slapen in IJmuiden  bij Hotel/Brasserie Augusta een feest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.