Ibiza ontdekken in een Lelijke eend .

Mijn eerste auto was een 2cv die ik kreeg van mijn buurvrouw voor een bos bloemen . Daarna volgden de moderne en iets vierkantere variant Diana,s & Acadiana,s . Mijn hele vriendenkring reed in Citroëns en aan onderdelen komen was piece of cake en spotgoedkoop . In minder dan een halve dag vernieuwden de koppeling en rolden we de auto ook nog een een verse blitse kleur . Als ik het geluid van een lelijke eend hoor dan luister ik naar mijn jeugd . Op Ibiza aangekomen stond er een tijdmachine op ons te wachten . En heerlijke 2cv met een opgerold linnen dak op bandjes die net iets dikker zijn als de banden van de snorfiets van dochter lief . De eerste rotonde die we tegenkwamen namen we drie keer . Man wat een feest om de bocht in te duiken met die vertrouwde twee cilinder . Ibiza is Spaans , de wegen stoffig , ,klimaat meer dan aangenaam .Man, de 2cv is gemaakt voor dit eiland . Vandaar ook dat Duck united er een parkeer terrein van vol heeft . Huren dus en grijnzen .

Plezier .

 

Check de website

 

Check Facebook

 

Get in touch (Rental Cars)

T: +31 (0) 624 471 375
E: ibiza@ducksunited.com

Ducks United HQ (Garage)

Ctra. Ibiza San Juan km 16.4
07812 Sant Llorenç // Google Maps

Available between 9:30 till 13:30
T: +34 (0) 619 25 11 06 (WhatsApp)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.