Mojioto bay .

We zijn van huis vertrokken met honderd tips , waar te eten / drinken / slapen en de mooiste baaitjes . Das handig want we hebben maar een week . We sturen de eend door de heuvels richting Sant Antoni waar een van de getipte baaitjes moet liggen “Cala Saladeta “ Een van de voordelen van het na naseizoen is dat er overal parkeer plek is voor de lelijke eend en we rijden dan ook bijna het strand op . Cala Saladeta bestaat uit twee strandjes . De eerste heeft restaurantje met uitzicht op de baai . De tweede bereik je door 5 minuten over de rotsen te klauteren . Mr Miranda horen we al van ver af me blèren met de schrale regggea die uit zijn speakers schalt . Deze blije Braziliaan voorziet het strandje van halve liters mojioto / pinocolada en dakaries . Dichterbij de authentic Mojioto kan je niet komen volgens hem Brother i love you” brult hij in mijn oor en ramt schaterend de ijsblokken tot scherven . Zijn maat serveert de halve liters uit en inderdaad het smaakt als Latijns america in een plastic beker . Tussen het mixen door zie ik hem waden door de branding en plastic troep opruimen . Proost gozert !

ToffePlek’s leestip


 

 


%d bloggers liken dit: