Toffe Airbnb in hartje Groningen.

Ik was even te gast in Groningen . Werk en plezier combineren is tof en in Groningen is dat geen probleem . Ik was er uiteraard al eerder geweest . Toffe stad en het word er steeds leuker . Wij mochten logeren in het Apollo hotel aan de rand van de stad. Super tof hotel . Lekker swingend ingericht. Gezellig industrieel . Prima restaurant. Top bedden. Als een Hotel niet is wat je zoekt dan is dit toffe loft in hartje Groningen misschien wel wat voor jou . Ook handig voor de dorstige mens . De buren hebben een zeker 15 soorten bier op de tap en een fijne menu kaart . Voor een snel model hoed loop je 50 meter richting downtown Groningen en dan loop je van zelf tegen de etalage van  H .Witting & zoon aan. Plezier !

 

check airbnb

 

 

Recent compleet gerenoveerd appartement in één van de oudste panden van Groningen. Het appartement ademend de sfeer van het verleden maar beschikt over alle moderne gemakken van nu; alles is spiksplinter nieuw! Appartement is geschikt voor 4 personen.

Het appartement in hartje centrum gesitueerd. Alle leuke tentjes voor ontbijt, lunch en diner zijn om de hoek. Ook winkels en musea liggen op loopafstand. Kortom: een toplocatie voor een paar dagen (of langer) Groningen.

More information

De ruimte

Het appartement ligt op de eerste verdieping van één van de oudste panden van Groningen. Het appartement is voorzien van TV, Wifi, Nespresso en waterkoker, koelkast, kookplaat, douche en toilet. Nespresso cupjes en thee zijn inbegrepen. In het appartement zit een trap naar de slaapkamer, daardoor voelt het appartement echt als een huisje midden in de stad.

De Jumbo ligt recht tegenover het appartement, dus als je iets vergeten bent ga je gewoon even naar de overkant van de straat. De Coffee Company is bijna je buurman als je wat moeite hebt met wakker worden en je bent omringd door plekken waar je goed kunt ontbijten. De kamers zijn ‘zwevend’ gebouwd, zodat de gezellige geluiden van de binnenstad een vaag geroezemoes zijn.

Toegang voor gasten

Gasten hebben toegang tot alle ruimtes. Zij hebben echt het hele huisje tot hun beschikking.

Interactie met gasten

Gasten hebben het rijk voor zichzelf. Ik ben wel altijd te bereiken voor vragen of als zich calamiteiten voor doen

text  Airbnb

 

IMG_7283 2

IMG_7289 2

IMG_7258
Groningen is tof !

IMG_7287 2IMG_7290 2IMG_7291 2

IMG_7301
Biertje bij de buren halen
o-malley-s-irish-pub
Biertje bij de buren halen
IMG_7264
Koop een fijne hoed bij de buurman
IMG_7265
H . Witting is zijn naam

IMG_7302 2IMG_7303

Schermafbeelding 2018-06-06 om 17.48.16
Locatie

Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.