Mexicaanse ijsjes op zondag.

Zondagochtend , klote weer. Kachel aan . Katten eten geven . Hete koffie met melk. Goedemorgen ik ben wakker. Regen slaat horizontaal tegen het raam en de wind trekt aan de boerderij . Geen weer om buiten te klooien da,s duidelijk . Dankzij het boek Texmex It,s Delicioso !  , gekregen van vriend Siem eten we alweer een week Mexicaans . Zelf  Tortillas maken & salsa’s  . Man dat is me daar toch een partijtje lekker . Niet normaal . Dochter en ik besluiten om deze verregende dag te gebruiken om Mexicaanse ijsjes te maken .  We schillen en pureren een berg avocado’s /ananas en mango,s .Persen en net limoenen/sinaasappelen  uit en laten het suiker water afkoelen. We hebben ijsvormpjes gekocht van het merk Zoku .De mal plaats je 24 uur van te voren in het vriesvak  zodat de ijsmallen ijskoud zijn . Dat is tof omdat je dan ongeveer 10 minuten nadat je de mal gevuld heb met vruchtenprut al aan je ijsje kan likken . Wauw ,  avocado ijs  is te gek lekker . Yoghurt met een beetje rode peper , man je word gewoon gelanceerd . Aanrader . Gister ontbeten met de Breakfast Taco  op pagina 45. Mooi begin van een Mexicaanse thema dag .

https://www.bol.com/nl/p/texmex/9200000011254854/

https://www.facebook.com/jonascrambyofficial/

http://www.zokuhome.nl/

IMG_4227

IMG_4229
Avocado
IMG_4226
lekker

Collage_Fotor

IMG_4228
Fruit bijeenkomst
IMG_4230
Yoghurt ijs in voorbereiding.
IMG_4231
Proeven .
IMG_4232
ZOKU Quick Pop™ Maker.
IMG_4233
Kill the Mango .
IMG_4234
Queen Jools
IMG_4235
Mooi
IMG_4236
Tof Boek
IMG_4237
Taraaaaa ! Mexicaans ijs !
IMG_4238
Yoghurt ijs melange

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.