Blaaspijp

Tussen mijn 8e en 12e waren mijn vriendjes en ik de schrik van de buurt . We schoten vanuit een hinderlaag met klapbessen op argeloze voorbijgangers  . Met zelf gedraaide papieren pijlen troffen we messcherp van 20 meter afstand de horren in de buurt ,daar blijven ze namelijk zo leuk in hangen . Gevaarlijke killers , dat waren we. Daarna kwamen crossbrommers , uitgaan , meisjes ,auto,s ,werk en blauwe enveloppen . Mijn kinderen draaien ook een toffe pijl en af en toe zijn we weer de schrik van de buurt , gevaarlijke killers . kijk maar uit voor je het weet hangt er een pijl in je hor.

FullSizeRender 58

Knijper als vizier.

FullSizeRender 54
Knip stroken uit een glossy magazine
FullSizeRender 55
pak een driehoek papier met wijs en middelvinger.
FullSizeRender 61
Draai de strook om je vingers heen.
FullSizeRender 60
Draaien
FullSizeRender 57
Mooi zo , plak nu het puntje dicht met tape.
FullSizeRender 52
Pas de pijl in de pijp.
FullSizeRender 59
Knip de pijl op maat
FullSizeRender 53
Richten , blazen , kampioen !

Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.