St, Ives in Cornwall

Cornwall .

In het uiterste puntje van Cornwall ligt St Ives. Een stadje zo uit een Engelse serie weggelopen. Het woord “pittoreske” is bedacht aan de haven van St Ives . Grappig ,parkeren doe je hier voor 5 pond voor 24 uur bij de plaatselijke rugbyclub St Ives RFC  (Adres: Rugby Football Ground/Alexandra Rd, Saint Ives) . Pak de pendelbus naar het strand. Er kunnen in dit gedeelte van Engeland goeie golven rollen en je kan dan ook overal Surfplanken huren. Het water is hier afschuwelijk koud ,wat mijn kinderen er niet van weerhield de hele dag in de golven te klooien.Vanaf de kade muur met een bak fish and chips kijken we naar wilde zeehonden die in de haven baantjes trekken op hun rug. De plaatselijke jeugd duikt/springt van de kademuur terwijl de oudjes hun gadeslaan vanonder hun veilige parasols . Yep het leven in St Ives is tof.

IMG_0972

St, Ives in Cornwall

IMG_0977
Surfplankie huren
IMG_0988
St, Ives in Cornwall
IMG_0997
Onvermijdenlijk.
IMG_0999
Neem een ezel en schilderdoek mee.
IMG_1003
Toffe plek
IMG_1006
chillen onder de parasol

IMG_1008

IMG_1014
Jools springt !

IMG_1018

IMG_1032
Pittoreske
IMG_1036
Ja man er zwemmen zeehonden in de haven

Schermafbeelding 2017-04-01 om 10.19.46st ives

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.