Spanje / Galicië/ Las Islas Cíes

Spanje / Galicië/ Las Islas Cíes
Camping Islas Cíes.
Vier eilandjes , natuurgebieden, Las Islas Cíes – Isla del Norte, Isla del Faro and Isla del Sur o de San Martín. Alleen te bereiken met de veerboot uit Vigo. Er zijn geen wegen er rijden geen auto,s of bussen op de eilanden , er is wel een camping , en je mag er niet langer dan 15 dagen verblijven .Lijkt mij te gek.

http://www.campingislascies.com/en/home

Spanje / Galicië/ Las Islas Cíes
Camping Islas Cíes.
Vier eilandjes , natuurgebieden, Las Islas Cíes – Isla del Norte, Isla del Faro and Isla del Sur o de San Martín. Alleen te bereiken met de veerboot uit Vigo. Er zijn geen wegen er rijden geen auto,s of bussen op de eilanden , er is wel een camping , en je mag er niet langer dan 15 dagen verblijven .Lijkt mij te gek.

http://www.campingislascies.com/en/home

Een gedachte over “Spanje / Galicië/ Las Islas Cíes

  1. Wat leuk dat je hier over blogt. ik ben op Isles Cies geweest ongeveer 15 jaar geleden. Was te gek en heel mooi wandelen. Alleen jammer dat het de helft van de tijd regende. Ik zou er heel graag nog eens naar toe willen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.