Te gek Hotel in Rotterdam

Gistermiddag afgereisd met Zoon Django naar het KingKong Hostel in de Witte de Withstraat in Roterrrrdam. Even niet met het complete circus op stap, maar gewoon lekker met zijn tweeën slap ouwehoeren & slenteren. Even in een grote dynamisch stad verkeren als tegenwicht van ons leven op het platteland.
KingKong is te gek , “de Witte de Withstraat” is “de Straat” van Rotterrrdam. Waarom? Het bruist, het leeft, muziek knettert uit de kroegen, leuke winkeltjes, goed eten en een top Bios om de hoek.
Vrijblijvend advies: eet ff bij restaurant 13, kijk een film bij Wolff Cinerama en loop de volgende dag naar Leuvehaven waar de havengeschiedenis van Rotterrrrrdam staat en drijft. Pak hier de watertaxi naar Hotel New York, biertje, cola, wijntje en loop naar Katendrecht en ga flipperen in het Pinballmuseum. Schuif daarna aan bij Fenix Food Factory voor een ambachtelijke pils, friet of Koreaanse lekkernij. Rotterrrdam Rocks!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.