Restaurant 13 Rotterdam

Afgelopen vrijdagavond heb ik met Zoon Django gegeten in Restaurant 13 op een steenworp afstand van de zinderende Witte de Withstraat, dowtown Centrum Roterrrrdam. Wat een lekkere tent zeg, gezellig ruw industrieel. Hoog en luchtig met een knaller van een houtoven waar het merendeel van de gerechten in wordt bereid. Top personeel, alert en domweg gewoon aardig. Het eten was heerlijk en de drank die er geschonken werd uitstekend. Vette aanrader dus.

Bar Restaurant Dertien

Schiedamse Vest 30
3011 BA Rotterdam
Netherlands

010-433 39 69
info@dertienrotterdam.nl

Wij zijn open op:
woensdag, donderdag, vrijdag en maandag
van 15.00 tot 24:00 uur.

Op zaterdag en zondag zijn wij open van:
13:00 tot 24:00 uur.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.