Franse toetjes in Parijs

Franse toetjes hunker – dochter Jools en ik ontbijten het liefst met bijvoorbeeld een eclair – yep we zijn zoetekauwen – Wenen is wat dat aan gaat ook een fijne plek voor mensen die goed gaan op een overdosis suiker in de ochtend – ongevraagd advies – pak de slaaptrein vanaf amsterdam cs naar Wenen en ontbijt daar met taart bij demel.com – opletten ! dit kan irritant overkomen om ons zelf zo als zoete wereldreizigers neer te zetten – op Bali aan de rand van Ubud staat de suikertempel / zoetmagneet “room4desserts.com “ hier kan je een “nine ways to die” menu bestellen die uit alleen maar desserts bestaat – waanzin – terug naar Frankrijk – ik vind tot nu toe de

van Brasserie Lipp in Parijs het toetje der toetjes – Een eiland van eiwitschuim dat drijft in crème anglaise met karamel overheen. Krankzinnig lekker-

Check de website van  brasserielipp.fr

Adres: 151 Bd Saint-Germain, 75006 Paris

 
Check recept van Ile Flottant op  chickslovefood.com
Check ons blog voor meer Parijs
frans toetje Ile Flottante

frans toetje Ile Flottante


 


%d bloggers liken dit: