Camping aan de Loire in Frankrijk

Gien aan de Loire – camping Gien- niet al te ingewikkeld om te houden – Gien trilt in de middag hitte – de Loire stroomt traag langs – twee mannen staan tot aan hun middel in het water te vliegvissen – mooi moment om de poëet in me te zoeken – komt niks in me op – weer een droom aan scherven Camping Gien aan de Loire ik dwaal af – prima camping – verpletterend mooi uitzicht op Gien – je kan pipowagens / hutten op poten en tenten huren – zwembad – restaurant dat voor mijn smaak iets te slick is – maar da,s een kwestie van smaak en mag je ook meteen weer vergeten .

Check de website van camping-gien.com 

1 rue des Iris – 45500 Poilly-lez-gien

Loiret – Centre-Val de Loire

Check ons blog voor meer Franse campings 

Camping Gien aan de Loire


 


%d bloggers liken dit: