Eten en drinken op het westergas terrein

Amsterdam is natuurlijk een dorp – maar wel het grootste dorp van Nederland en met de grootste bek – Amsterdam is verders een lappendeken van wijken en door de altijd hongerige stad opgegeten dorpen – van boven gezien is het een heerlijk overzichtelijk doolhof – aan de rand van dit uit de kluiten gewassen dorp ligt het Westergasfabriek terrein – als je eenmaal over de stalen ophaalbrug gelopen bent kan je hier met het grootste gemaak een dag rond hangen – ontbijt in de ochtend zon bij de Bakkerswinkel met nog warme scones en een kop koffie – bezoek fabrique-lumieres.com  voor een fijn uurtje duizelingwekkende kunstprojecties met klassieke muziek en ga daarna uitgeput door zoveel cultuur in een uur een biertje drinken Bij Brouwerij Troost – Kijk op de website van de westergas voor alle andere evenementen op het terrein – oa rollendekeukens.amsterdam / kermis / muziek in de gashouder.nl 

Check de website van brouwerijtroost.nl

Check de website van westergas.nl

 


%d bloggers liken dit: