Amsterdam / Watergraafsmeer – Het barst in Amsterdam van de kroegen waar je bij in het voorbijgaan de gezelligheid uit de ramen ziet golven – Elsa’s is er een van – je stapt over de drempel  en je krijgt een meteen een warm welkom met een grote glimlach van de ober achter de bierpomp – Een pils en een rode wijn – ” ga maar zitten jongen ,ik kom eraan”   – kijk zo mag ik het graag horen – schuimkraag en wijn werden vlot uitgeserveerd – twee slokken verder kwam cafe vriendin Marijke de tent in geschuifeld en ging een uur onmerkbaar voorbij – Je kan bij Elsa’s ook blijven hangen – de menukaart is prima in orde –

Elsa’s zit aan de middenweg 73 in de Watergraafsmeer in Amsterdam

Check de website van Elsa’s

Check het menu van Elsa’s

Toffeplek’s Amsterdamse  Cafe’s Boekentips 


 

%d bloggers liken dit: