Parijs – Brasserie Chartier

Parijs -Brasserie Chartier –  is geopend eind 19e eeuw en sindsdien is er weinig veranderd – in basis is het een tijdmachine –  waar de obers nog obers zijn en het koper gepoetst is – hier geen muziek of happy hour- slechts geroezemoes en de dans van bestek op porselein- het is hier altijd gezellig druk eten word pijlsnel uitgeserveerd en je bestellingen worden op je papieren tafelkleed opgeschreven – Het gaat hier wat mij betreft niet om het eten , maar om de sfeer – wil je goed eten in dezelfde sfeer dan kan je beter naar Brasserie Lipp of Brasserie Flo gaan  – ff noteren Chartier in Parijs

Check de website van Chartier

Ook een prima tent en lekker Frans  – is L,Entrecote  er zijn er drie van in Parijs  check de website 

Adres: 7, rue du Fbg Montmartre
Metro Montmartre

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.