Nederland- Amsterdam – Cafe het Blaauwhooft

Amsterdam -bickerseiland- cafe/restaurant Blaauwhooft- omdat de website van www.toffeplek.com een vrolijke chaos is en het een gemeenschappelijk reisproject word van Peet en mij – zaten we in “de bogen” bij Eric de Website dokter – omdat je van zo,n diagnose en enorme dorst krijgt – renden we door een Nederlandse regenbui naar de dichtstbijzijnde cafe op de hoek – Blaauwhooft is een heerlijke bruine kroeg/ restaurant – een lekkere mix van wat verdwaalde toeristen en vaste klanten met een verhaal – een ober die zijn vak met plezier uitschenkt – Louie en Jan – twee genieters van het Blaauwhooft – morsten gul hun levensverhaal over onze tafel onder de cafeluifel – Proost mannen – tot de volgende keer – Blaauwhooft een Amsterdams cafe met een kloppend hart –

Check de website van Blaauwhooft

Check facebook van  Blaauwhooft

adres : Hendrik Jonkerplein 1 Amsterdam

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.