Boeken over Frankrijk – pas op – opdringerige en ongevraagd advies

Boeken – pas op – opdringerige en ongevraagd advies – hoewel de meningen hierover uiteenlopen – ik vind het fijn om onder een plataan op een cafe stoeltje met een glas zojuist aangelengd glas pastis – te lezen over een frans cafe waar ze pastis schenken met platanen als parasol – je bent onderdeel van het boek- je ruikt het – je proeft het – je hoort de cicades – dat werk -routeplanner is natuurlijk onontbeerlijk – maar de Michelin gids voor het totaalplaatje en om toffeplekken te omcirkelen gaat altijd mee ( probeer ook de lekkere vermijd snelwegen modus op google maps ) i love the seaside staat ram vol fijne adressen voor eten/drinken/ overnachten en surfspots – als je geïnteresseerd bent in Frankrijk – lees dan “waarom de Fransen zo Frans zijn “ – geeft toch een ander denkraam over het land – om je vrolijke Frankrijk dorst te lessen is er Slurp van Ilja Gort – lees gulzig en veel je krijgt er geen kater van . Martin Bril heeft ook een fijne kijk op het Franse leven en het hebben van een 2e huis in het land van melk en honing .Boekjes van Jan Brusse kan je 2e hands vinden op boekwinkeltjes.nl

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.