Brocantes/ vide greniers App

– met de route planner op vermijd snelwegen slingeren via de route nationaal richting Limoges – we rijden over heuvels vol bos en langs velden vol zonnebloemen met hun koppen treurig naar de droge grond starend – mijn god wat is het warm hier – in een dorpje zoals je dat graag ziet – stoppen we om onze kop in de fontein te dopen – we kopen worst bij de slager en stokbrood bij het bakkertje – logisch zou je zeggen – maar ik probeer ff de sfeer te duiden – aan het dorpsplein een Brocante gerund door een tres charmante Engelsman ( dat accent -om te kwijlen ) -heerlijk winkeltje – maar niks gekocht – vide graniers & Brocantes app deze app is top – je kan per departement op datum kijken waar je terecht kan als Nederlandse horder –

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.