Frankrijk-Bordeaux – Progress outdoor surf hostel – Moliets beach

Moliets-et- Maa- progress outdoor surf hostel – we zijn thuis gekomen – wat een lekker laidback sfeertje – Surfers & Skaters zijn qua sportsoort toch de aller relaxte soort – tent gehuurd – koud biertje aan de bar in de schaduw met uitzicht op de skateramp en zijn bevolking-  Wat kan je allemaal bij Progress ; Tenten huren /surflessen (logisch) / boards huren / ontbijt/lunch/avondeten / er staat een skateramp voor de bar – met een koud biertje aan je lip kan je de uitermate olympische kunsten van de skaters bekijken – met een beetje mazzel – pakt iemand de gitaar uit de chill tent een speelt de sterren van de avond hemel – aan de weg naar het strand barst het  links en rechts van de pizza/hamburgers/bakkers/supermarkten en boetieks voor als een verse zwembroek en of hip shirt .Progress heeft zijn kamp opgeslagen in een hoekje van camping Camping Les Cigales   een enorme camping waar nog meer surfcamps zitten – als je met je kids op pad wil maar ze de leeftijd hebben dat ze het totaal niet meer cool vinden om naast hun ouders in een tentje te slapen dan kan je heel goed op Les Cigales een plekkie zoeken op ontbijt afstand van je uber stoere surf babe of dude – tweede in de buurt optie is de camperstaplaats schuin tegenover Les Cigales – ook een prima plek hetzij eenvoudig geen douche/wel wc en plenty schaduw – deze kan je vinden op de uitstekende gratis/goedkope overnachtingen app Park4night  

http://www.progress-surfhostel.com

Contact

Address:
2290 Avenue de l’Océan,
40660 Moliets-Plage, France

We are inside camping Les Cigales!

Phone/WhatsApp:
September – May:
Contact us via email please

June – August:
+33 7 66 49 98 98

Email:
info@progress-surfhostel.com

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.