Frankrijk – IleD,oleron – camping huttopia les chenes verts

IleD,oleron – camping huttopia les chenes verts – kleine duincamping – direct aan het vrijwel verlaten strand – Prima camping met veel schaduw – restaurantje  met een kleine kaart en koud bier/wijn  – Het eiland heeft iets prettigs ouderwets – Ga als je er bent even eten bij “17 Fort Royer Ciel Claires Mer” vlakbij Fort Royer – sowieso een waanzinnige plek aan het einde van een zandpadje – we hebben hier tot nu toe de beste gegratineerde oesters  gegeten – om te janken zo lekker – Tips : Het eiland heeft een eigen biertje  : Biere des Naufrageurs –  Leuk strandtentje : l’ouest  Verse oester uit zee met uitzicht op zee  : Le Bout au Vent 

Website  Huttopia   

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.