Frankrijk – Progress outdoor surf hostel

Surfschool- Progress outdoor surf hostel – we zijn thuis gekomen – wat een lekker laidback sfeertje -Het outdoor surf hostel zit in een hoek van camping les Cigales- super grote camping aan Moliets beach – naast kant en klaar ingerichten tenten huren – kan je hier uiteraard ook surflessen nemen  en boards huren – iets buiten de camping  is de koopgoot met supermarkt/pizzatent/hamburgerklapper en een prima boulangerie  – op de camping kan je ontbijten/avondeten ( heerlijk ) en koud bier kopen – met een beetje mazzel speelt iemand gitaar in de avondschemering en kan je je keel rauw zingen –

Surfers & Skaters zijn qua sportsoort toch de aller relaxte soort – net ff tent gehuurd – koud biertje aan de bar in de schaduw met uitzicht op de skateramp en zijn bevolking- salute !

 

website 

Facebook

 

 

Address:
2290 Avenue de l’Océan,
40660 Moliets-Plage, France

Email:
info@progress-surfhostel.com

We are inside camping Les Cigales!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.