Frankrijk – Bretagne – camping du pont de l’etang

Camping du pont de L,etang – Camping Bakkum alleen dan in Bretange – misschien schiet ik met deze vergelijking iets uit de bocht – maar toch – het heeft er wel wat van -reserveren is niet nodig – het is groot en er is altijd een plekkie voor je – geen gezeur en getrut over hoeveel nachten je wilt staan – bij vertrek betaal je het aantal plezierige nachten tussen duin en bos -ik ben geen wandelaar -maar zelfs voor mij was het strand voor de camping dichtbij – er is een mini supermarkt /restaurant -strandtenten zijn dun gezaaid in Frankrijk – maar verdomd -er is hier een zeer toffe ook weer op loop afstand –  het leven is een feest – Le cafe de la plage – lekker duidelijk en het klopt – prima lokaal gebrouwen biertjes op de tap en je kan er ook terecht voor een simpele hap – met een beetje mazzel speel er s,avonds een bandje /DJ – je kan kruipend over het strand naar huis – dus hap gulzig in het bier .

website

Adres: Pléhérel-Plage, 22240 Fréhel, Frankrijk

Telefoon: +33 2 96 41 40 45

 

 

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.