Natuurhotel bij de Vinkeveense Plassen

Op 10 minuten asfalt rijden van amsterdam ligt verscholen in een wilde tuin en pal aan de Vinkeveense plassen Tuinhotel Tralala – wij zitten fijn in een van de tientallen vrolijke makende caravans die gezaaid zijn in deze groene jungle – borrel / chillen en ontbijt doe je in de gestrande stadsbus – boekie lezen / spelletje kaarten kan in het Tuincentrum en receptie  naast de houtkachel – als de drukte van de stad je even teveel word en je bent op zoek naar vogels die aan het ouwehoeren zijn in de toppen van de bomen en het enigste geluid wat je hoort is de schaterlach van je buren en het proosten van de glazen – dan is Tralala wat voor jou – de stad voelt ver weg en toch zit je er op de lome terugweg in een wip –

Ochtendduik in de Vinkeveense Plassen

Ochtend duik in de plassen voor de deur – Heel vroeg bij Tralala – de zon breekt door -Nederland slaapt nog – de Merel zingt – ik ben een koukleum – Peet niet- het leven is vurrukkulluk.

Lunchen bij jachthaven Zwier

Van Tuinhotel Tralala naar Zwier – Annie M.G Smidt had deze tekst kunnen bedenken – Zwier -jachthaven/camping en restaurant ligt op een paar plezierige minuutjes rijden van de wilde tuin van Tralala- je luncht wat de moestuin schenkt en je drink waar je dorst zit – je schenkt zelf in waar je dorst naar heb en afrekenen gaat in goed vertrouwen waardoor het drinken en eten beter smaakt – ff noteren – Zwier-

Check de website van Tuinhotel Tralala

Adres: Vinkenkade 75, 3645 AP Vinkeveen

Check de website van Zwier

Adres: Winkeldijk 20A, 3645 AP Vinkeveen

 


Check ons blog voor meer Noord-Holland 

Kampvuur camping Het Bos Roept ! in de kop van Noord-Holland 

Wandelen bij de Diemervijfhoek op het PEN-Eiland

Proeflokaal en distilleerderij T’Nieuw Diep in het Flevopark in de Watergraafsmeer 

Vier persoons woonboot te huur bij eiland de Woude in het Alkmaardermeer