Desert Rats . Motortochten door Marokko

5 Daagse tour in het Hoge Atlas gebergte van Marokko
Ontdek Marokko op twee wielen. Dompel jezelf onder in de Marokkaanse cultuur, geschiedenis en haar prachtige landschappen en ervaar de Berberse gastvrijheid in het hoge Atlas gebergte.
Geniet van de vrijheid van het rijden op een Docker Apollo, net zoals de ‘locals’. Adem de frisse berglucht in en laat alle zorgen thuis. Stop voor een traditionele tajine voor lunch en een goed gesprek met een van de dorpsbewoners (dikke kans dat je er niks van verstaat) en eindig de dag met een koud biertje aan het zwembad in de door ons zorgvuldig gekozen accommodaties.
Desert Rats biedt een rondreis in het Hoge Atlas gebergte aan (5 dagen/6 nachten) voor iedereen die ouder is dan 16 jaar. De groep bestaat maximaal uit 10 mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten. De tour brengt je naar bekende en vooral minder bekende plaatsen die je lang bij zullen blijven. Iedereen krijgt zijn of haar eigen Docker Apollo te leen voor de gehele tour. Tijdens de tour zal je van verschillende soorten wegen gebruik maken, zowel smalle zandpaden als geasfalteerde bergweggetjes. Om je nog meer vrijheid te geven bieden wij onze route aan via de Wikilock app. Alle tijd om onderweg een foto te maken! Download de app en koop een Quadlock hoesje zodat je telefoon veilig aan het stuur bevestigd kan worden. De tour wordt begeleidt door een gids en een volgauto zorgt ervoor dat niemand achterblijft. De volgauto heeft een medische uitrusting en reserve onderdelen bij zich voor het geval dat nodig is. Ben je het rijden op de brommer even zat? Dan kan de brommer achterop de volgauto en rij je met de volgauto mee.
Heb je geen of weinig ervaring met het rijden van een brommer? Dan raden we je aan om een dag eerder te komen voor een dagje training. Dan kan je de volgende dag zelfverzekerd aan de tour beginnen!
Welke avonturier gaat er met ons mee?
Ga voor meer informatie naar www.desertrats.tours en als je vragen hebt mail Martine: info@desertrats.tours 5 Daagse tour in het Hoge Atlas gebergte van Marokko
Ontdek Marokko op twee wielen. Dompel jezelf onder in de Marokkaanse cultuur, geschiedenis en haar prachtige landschappen en ervaar de Berberse gastvrijheid in het hoge Atlas gebergte.
Geniet van de vrijheid van het rijden op een Docker Apollo, net zoals de ‘locals’. Adem de frisse berglucht in en laat alle zorgen thuis. Stop voor een traditionele tajine voor lunch en een goed gesprek met een van de dorpsbewoners (dikke kans dat je er niks van verstaat) en eindig de dag met een koud biertje aan het zwembad in de door ons zorgvuldig gekozen accommodaties.
Desert Rats biedt een rondreis in het Hoge Atlas gebergte aan (5 dagen/6 nachten) voor iedereen die ouder is dan 16 jaar. De groep bestaat maximaal uit 10 mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten. De tour brengt je naar bekende en vooral minder bekende plaatsen die je lang bij zullen blijven. Iedereen krijgt zijn of haar eigen Docker Apollo te leen voor de gehele tour. Tijdens de tour zal je van verschillende soorten wegen gebruik maken, zowel smalle zandpaden als geasfalteerde bergweggetjes. Om je nog meer vrijheid te geven bieden wij onze route aan via de Wikilock app. Alle tijd om onderweg een foto te maken! Download de app en koop een Quadlock hoesje zodat je telefoon veilig aan het stuur bevestigd kan worden. De tour wordt begeleidt door een gids en een volgauto zorgt ervoor dat niemand achterblijft. De volgauto heeft een medische uitrusting en reserve onderdelen bij zich voor het geval dat nodig is. Ben je het rijden op de brommer even zat? Dan kan de brommer achterop de volgauto en rij je met de volgauto mee.
Heb je geen of weinig ervaring met het rijden van een brommer? Dan raden we je aan om een dag eerder te komen voor een dagje training. Dan kan je de volgende dag zelfverzekerd aan de tour beginnen!
Welke avonturier gaat er met ons mee?
Ga voor meer informatie naar www.desertrats.tours en als je vragen hebt mail Martine: info@desertrats.tours

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.