Ibiza .Ontbijt bij Gare du Nord

Zwart /donker blauwe lucht. harde wind uit het westen .De bomen voor de boerderij buigen mee . Wij rijden naar Schiphol richting zon . Paar paspoortcontroles verder en ik zoek naar mijn slippers . 28 graden . welkom op Ibiza . We hebben een Lelijke eend  gehuurd waarvan het linnen dak de hele vakantie opgerold kan blijven . We draaien een paar extra rondjes op de eerste rotonde die we tegenkomen en rijden dan dronken van plezier naar Sant Joan de Labritja waar B&B Gare du Nord staat onze slaapplek voor deze week . Gare du Nord heeft 9 kamers waarvan de helft een kleine balkonnetje heeft met uitzicht op de dorpsstraat en de andere kijken uit op de tuin . De eerste avond eten we in die tuin, het staat op hun website geschreven    “Wij zijn omgeven door gastronomen, met waanzinnig personeel en een top-chef beheren we een van de beste keukens op het eiland”     en verdomd het is waar maar ik neem jullie nu even mee in in foto serie langs de ontbijtjes die ons geserveerd werden .  Koffie komt uiteraard uit een klapper van een espressoapparaat .  Goedemorgen !

 

Check de website

Check Facebook 

Check Lelijke eenden verhuur