Ibiza .Restaurant Aubergine iets buiten San Miquel

Architectuur volgt het klimaat . Een restaurant kan hier dus een boomgaard zijn met vier palen in de grond en een stuk zeil ertussen . We zitten dus lekker buiten in de schaduw van een citroenboom bij restaurant Aubergine iets buiten het dorpje San Miquel . Elk gerecht komt uit hun tuin en de nadruk ligt dan ook op groentes .ik ben nogal een carnivoor maar hun aubergine carpaccio is verukkkukkuluk en steekt met kop en schouder uit boven de vlees capriccio’s die ik at . WoW . Sfeertje is lekker basic met toffe gasten in de bediening . Uitkaard waren we voor Spaanse begrippen idioot vroeg voor de lunch en dan ook nog eens in het naseizoen dus zoek maar een plek uit zei de ober met een weids gebaar .

website 

We are Open 12:00 ~ 22:00

Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday

+34 971 09 00 55     ~     info@aubergineibiza.com

~ Aubergine is located on the Sant Miquel road at Km 9.9 between Santa Gertrudis and Sant Miguel ~

 

 

%d bloggers liken dit: