Zondagmarkt in Sant Joan de Labritja .

Sant Joan is een dorpje waar je als je niet goed oplet zo weer uit rijd voor je er erg in heb . Maar op zondag staat iedereen op de rem bij de ingang van het dorp en parkeert zijn auto op een stoffig stukje niemandsland voor Hotel en uitstekend restaurant Gare Du Nord waar wij toevallig logeren . De zon komt vandaag moeizaam door maar je voelt de belofte van een zonnige dag . Slenteren is het enigste juiste tempo als je op vakantie bent en dat past goed bij een bezoek aan de markt . Ibiza heeft de naam van bohemien / hippie eiland en dat zie je dan ook terug in de aangeboden waar . Een bandje staat op het plein te soundchecken . Locals drinken , ouwehoeren en trappen lol op het terras van het dorps cafe . Welkom op Ibiza .

www.garedunordibiza.com

Carrer de sa Cala 11

Joan de Labritja

 

%d bloggers liken dit: