Hotel / restaurant Los Enamorados in Portinatx .

Een bries uit zee doet de tafelkleden van het terras opbollen en uit de speakers kabbelt brazaliaanse “ maak je niet druk muziek “ dromerig uitkijkend over het baaitje aan de voet van het hotel denk ik dat de eigenaren van Los Enamorados deze plek hebben gekocht voor het uitzicht . Waanzin . Geen idee hoe het pand er uitzag voor dat ze de handen uit de wouwen stoken , maar het ziet er nu beeldschoon uit . Maakt niet uit in welke richting je kijkt of in welke ruimte je bevind het is allemaal met aandacht gemaakt en ingericht . Ik word er enorm blij van . Ondertussen is de ober gearriveerd en worden de glazen gevuld . Salute op Los Enamorados .

En de x aan het eind van Portinatx spreek je uit als een slissende ssssss.

www.losenamoradosibiza.com

0034 971337549

%d bloggers liken dit: