Sweet Jezus wat een klote weer . Grijs grauw met bijna horizontale regenen . De wind trekt en duwt aan onze boerderij als we in het donker de dijk op rijden . Het is nog leeg op de weg .nederland slaapt . Inchecken , douane , riem los , plastic bak . Op je sokken in de scanner . OK . Doorlopen . Koffie en een croissant . Als het vliegtuig door de wolken schiet ramt de zon door het raampje . Slapen , landen op Ibiza . Van regen naar zon . We hebben een lelijke eend gehuurd . Jeugd sentiment . Er is geen auto die een rotonde eleganter neemt dan de 2CV . Gare du Nord , onze slaapplek voor deze week ligt in Sant Joan de Labritja in het Noorden van Ibiza. Man wat een fijne plek . Onder het hotel zit een te gek restaurant met een lekkere tuin de ober schenkt ondertussen en glas witte wijn in . Proost .

www.garedunordibiza.com

0031 624471375

%d bloggers liken dit: