Filmconcerten in Midwoud door Yvo Verschoor.

 

De Stomme film .  Zwart wit en in mijn herinnering altijd iets te snel afgespeeld . De zwart wit films die ik me kan herinneren waren van Stan laurel en oliver hardy beter bekend als “de dikke en de dunne” . Ik keek ze met mijn vader  en vond ze hilarisch . Deze films waren al met geluid maar in de begindagen van de film werden ze door een orkest of pianist van geluid voorzien . The good old days . In Midwoud voorziet  pianist Yvo Verschoor de stomme film van geluid in “HuisMidwoud “  ( goed gekozen naam )  Ik ga kaarten bestellen . Goed weekend .

Laat je betoveren door de mooiste beelden en muziek. Mijn ‘oude vleugeldames’ en ik nemen je graag mee op reis door de stille filmgeschiedenis. Zwijmel weg bij romantische taferelen, geniet van de griezeligste griezels; stap terug in de tijd.

Kom voor een nostalgisch wintergevoel naar Stille Sneeuw, reis mee in de mooiste treinen in Op Stoom of bevaar de wereldzeeën bij Stille Schepen. Deze en andere unieke filmconcerten zijn in Huis Midwoud en op uiteenlopende locaties te zien.Laat je verrassen door de schoonheid en het plezier van de alleroudste films en ervaar hoe live geïmproviseerde muziek geschiedenis opnieuw tot leven wekt.  Text en foto’s  : Yvo Verschoor..

Check de website 

Check Facebook 

Advertenties