Amsterdam . cafe/restaurant Broer .

Dochter is jarig . Hoera . Traditie wil dat je dan mag kiezen wat of waar je wilt gaan eten . Zoon woont sinds kort in Amsterdam en werkt bij ” Cafe Broer ” . Daar wil ze eten . Zoon is er wel bij maar ook aanspreekbaar voor de rest van het terras . “Zwart staat hem goed en kijk hoe hij de dienblad vast houd ” zei de trotse vader . Dochter bestelden uiteraard en klapper van een hamburger waar het kaas traag uitliep en ik was erg gelukkig met mijn Procoreurburrito . Broer is deels een stamkroeg waar vrienden elkaar op de schouders slaan en proosten op het leven en deels een plek waar chille toeristen ontsnappen aan de drukte van het centrum . Prima mix wat mij betreft .

Waar zit Broer ?

Frederik hendrik plantsoen 36 Amsterdam

Bel : 020 845 8867

Highlights info row image
Hours 9:00 AM – 3:00 AM
Opens in 5 minutes
Highlights info row image

Check de website

Check Facebook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.