Vraagprijs € 46.000 Limousin / Corrèze Frankrijk

Te koop (For Sale, English text see unther) authentiek boerenhuis in op een heuvel gelegen gehucht bestaande uit vijf huizen. Het huis ‘en pierre’ bevat een woonkeuken met een cantou met houtkachel en twee grote slaapkamers, badkamer, ruime zolder en een grote kelder. De netto woonruimte is 55m2. Elektriciteit en elektrische boiler aanwezig.
Tuin met diverse zitjes, pergola en parkeerruimte completeren het geheel. Het is een goed uitgangspunt voor tochtjes naar de rivier, oude dorpjes en historische steden. Objat, op 10 km, is het dichtstbijzijnde stadje met diverse supermarkten, artsen, apotheek, enz.
Om gezondheidsredenen moet ik het helaas verkopen. Inrichting (verzameld uit de omgeving) kan gedeeltelijk worden overgenomen, zodat het huis onmiddellijk bewoonbaar is.

La Bénéchie, 19130 Vignols, ligt in de Corrèze, tussen Pompadour en Objat.

Contact: Regine Thywissen
regine.thywissen@leggett.fr

Tel: 06-36110099

(Advertentie)

Details:

___

For sale authentic farmhouse in hillside hamlet consisting of five houses. The house contains a kitchen diner with a `cantou` (large fireplace) with wood burning stove, two large bedrooms, bathroom, spacious attic and a large basement. The net living space is 55m2. Electricity and electric water heater are present.
Garden with several seating areas, pergola and parking complete the whole. It is a good starting point for trips to the river, ancient villages and historic towns. Objat, 10 km away, is the nearest town with supermarkets, doctors, pharmacy, etc.
Unfortunately I have to sell it for health reasons. Most of the furnishing (collected from the environment) can be taken over, so the house is immediately habitable.

La Bénéchie, 19130 Vignols, lies in the Corrèze, between Pompadour and Objat.

Locatie van het object:

La Bénéchie
19130 Vignols
Limousin / 19 – Corrèze
Frankrijk

K2400519K2400521K2400520K2400526K2400525K2400524K2400523K2400522

fullsizeoutput_12f9
locatie

Collage_Fotor

Advertenties