Breakfast bij Okehampton railwaystation

Man ik ben gek op stationnetjes . In Engeland wemelt het er nog van . Gietijzeren pilaren , Stalen geklonken trappen . Afbladderende verf en verschoten kleuren . I love iT . Dit stationnetje ontvangt alleen nog in het weekend treinen en word gerund door gezellige vrijwilligers en leuke treingekkies . In de voormalige wachtruimte kan je nu een goed stevig Engels ontbijt bestellen met een dampende mok koffie ernaast . De zwarte stations kat heeft zijn eigen fooienpot op de bar . Ik hou van Engeland .

Okehampton station zit pal naast ons tijdelijke huisje.

Check op Facebook ” the old station tearoom ”

Check. http://www.canopyandstars.co.uk kijk naar The Birdbox

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.