Spanje – Mallorca is tof

Een kleine oase in het natuurreservaat van Son Servera met uitzicht op zee.

Dit typisch Mallorcaanse landhuis uit de 16. Century nodigt met zijn grote, betoverde tuin om te blijven hangen. Huis Lange palmen wuiven in de wind, een zee van bloemen weerspiegelt de mediterrane kleuren van Mallorca weer. Onder de wijd verspreide moerbeibomen u kunt ontspannen en tot rust komen en genieten van het uitzicht op het zwembad of het hotel heeft een eigen driving. Niet alleen mensen voelen Finca goed, maar ook onze talrijke dieren, zoals het paard Fuego of de kinderen houden ezels Findus. Waar voorheen alleen amandelen en olijven werden gekweekt, kunt u nu besteden vakantie in een klas.

 

Het was ons doel, om alles in de oude stijl te verlaten en nog moet worden voorzien van moderne technische apparatuur.

Veel lof en erkenning van onze gasten hebben ons verteld, die ons, dit is zeer goed gedaan.

Alle appartementen zijn individueel ingericht.

Finca Can Duvai heeft 15 individueel ingerichte appartementen, sommige met eigen balkons en terrassen.

 

Text en foto,s ; Finca Can Duvai

Check de website 

Check Facebook 

Finca-Can-Duvai_Draußen_AnlageFinca-Can-Duvai_Tische_Haupthaus_Außen_Gedeckt2apartments11Finca-Can-Duvai_Draußen_GangFinca-Can-Duvai_Draußen_Couch2Finca-Can-Duvai_Draußen_Couch1-1024x683Finca-Can-Duvai_Draußen_Brunnen2Finca-Can-Duvai_Draußen_Brunnen1superiorgarten2apartments21apartments6apartments5apartments4apartments3

Schermafbeelding 2019-06-03 om 09.34.27
Locatie

Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.