Frankrijk -Vakantie-Kampvuur-Glamping-Wow!

Glamping vakantie in Zuid-Frankrijk met de zon op je hoofd en een glas wijn aan je lippen.

La Parenthèse Camping Les Ormes is een waanzinnige plek van 10 hectare met ruime schaduw plekken voor tentjes / campers of glamping-accommodaties zoals een toffe super de luxe lodge, safaritenten en hutten aan het meer. Ideaal  voor gezinnen die willen genieten van de Franse cultuur &  natuur, gelijk gestemde willen ontmoeten in een chique sfeer en houden van gastronomie, wijn en eten.

Op het terrein kun je lekker ontspannen aan de rand van het zwembad of op het strand aan het meer. In het meer kun je ook enorme karpers vangen..

Er zijn activiteiten voor iedereen … yogasessies, massages, luieren in de hangmat, er is zelfs een  bibliotheek !!

Ouder / kind-activiteiten: leer vissen of volg een schilderworkshop … Hou je van sport? Er is van alles te doen, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, voetbal, of ga lekker een rondje joggen rond het meer. Er is een kinderclub, je kan een rondje paardrijden, kortom.. voor ieder wat wils. Je mag het helemaal zelf weten.

Eten en drinken, in ruime keuze aanwezig. Snacken bij de foodtruck bij het zwembad, Pizza’s op het strand van de Paillotte. Op dit strand maken we 1 keer per week een kampvuur om marshmallows in te roosteren. Zoek je een meer traditioneel en lokaal menu dan biedt ons restaurant (open voor mensen van buiten) heerlijke verse en lokale gerechten ..

La Parenthèse ligt midden in het prachtige landschap van de Lot-et-Garonne en de Dordogne. Ongeveer 30 minuten van La Parenthèse kunt u kleine middeleeuwse dorpjes bezoeken . Ze worden wel de “de mooiste dorpjes van Frankrijk” genoemd. Of bezoek de kastelen zoals Bonaguil en Biron.

Check de website

Check facebook 

 

parenthese-ormes-ponton-lac
c’est magnifique
DSCF2631
Feest
bty
Frankrijk op zijn best
dav
standplaatsen met uitzicht op het meer

DSC_0360

DSC_5667
Vakantie
DSC_5816
Borreltijd
Emplacement Parenthese Zen 800 600
camping
gibson
Huur tenten

lac IMG_1844.JPG 1200 800

DCIM100MEDIADJI_0138.JPG
Lome zomer avonden
Luxury Lodge XL
Luxury Lodge XXL 7 pers. – 49 m ² – met sanitair

aire de jeu face resto

parenthese-ormes-restaurant-chic
Het restaurant
piscine 5
Wow !
Piscine la parenthèse camping les ormes
Zon & rust
salon accueil 1024 768
Chillen in de schaduw

patchwork la parenthese camping les ormes 1280 900

Schermafbeelding 2019-05-03 om 16.45.45
Locatie

Collage_Fotor

Een gedachte over “Frankrijk -Vakantie-Kampvuur-Glamping-Wow!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.