Opblaasbare vakantie .

De Inflatable campingstoel van Vango is zowel geschikt voor buiten de tent en in binnen de tent. De zitting van deze campingstoel zit op 53 centimeter hoogte, hierdoor kost het u geen moeite om in en uit te stoel te komen. De stoel is gemaakt van fluweelachtig PVC, wat voor extra comfort zorgt. Voor in het geval dat de stoel beschadigd, worden er herstelpleisters meegeleverd, deze kunt u gebruiken in geval van nood. De Inflatable Chair is een ideale stoel voor een festival of op de camping, zak heerlijk weg in deze stoel. De stoel is gemakkelijk op te pompen, hiervoor kan u bovendien gebruik maken van een elektrische pomp. De campingstoel is compact mee te nemen en is verpakt slechts 30 x 24,5 x 6 cm groot.

Vango

Het Schotse merk Vango heeft jarenlange ervaring met het produceren van kampeer- en survivalartikelen. Vanaf 1966 is Vango in de weer om hoogwaardige matjes en slaapzakken te ontwikkelen. Door de verrassende en innovatieve manier van werken, blijft Vango bij de tijd en is het voor hen mogelijk kwaliteitsproducten af te leveren. Dus wanneer u gaat kamperen, hiken of tochten gaat maken, Vango heeft altijd de ideale slaapspullen hiervoor.

 

 

Voor Vango check de website

Voor de easy camp sofa  check de website 

Check de website voor elektrische pomp 

Voor Chesterfield check 

inflatable-sofa-chesterfield-sofas-vango-review
Inflatable Chesterfield Sofa Seating

71Lz3WNPvUL._SX355_

vango-2017-family-essentials-inflatable-lounger-HI__a-800x800
Campingstoel Vango Inflatable Lounger Nutmeg

51Z3IotccSL._SX425_

vango-2017-family-essentials-inflatable-settee
Campingstoel Vango Inflatable Settee Nutmeg

std inflatable-chairimages

886d0e1e35bff633bf270a628f46cc14
Inflatable Chesterfield Sofa Seating

easy-camp-movie-seat-single

1487609671vango-2017-family-essentials-inflatable-dlx-chair-HI__43130.1487609922
Campingstoel Vango Inflatable Deluxe Flocked Chair Nutmeg

$_3Collage_Fotorbalpomp-double-action-zuigerpomp-nantong-kylin-international-limited-31

download-2
Chuechua pomp van Decathlon

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.