Toffe Daktent

Met de Fjordsen daktent heb je binnen een minuut een slaapplek op de auto. Je kunt overal naartoe en hebt weinig kampeerruimte nodig. De daktenten zijn ideaal voor een rondreisvakantie, festival, of als tussenstop naar een vakantieoord. Ook voor vakantie in eigen land zijn de daktenten zeer geschikt. Vooral als je kort op verschillende plaatsen wil staan en van de natuur wil genieten, zonder veel tijd kwijt aan inpakken om de reis te vervolgen. De daktenten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Tijdens het rijden kan het bed opgemaakt blijven. Dit scheelt opslagruimte in de auto zodat je meer spullen mee kunt nemen. Je kunt natuurlijk gemakkelijk je bed in duiken na een lange autorit.

Deze compacte daktent is geschikt voor 2 personen. De RT202M (Medium) daktent is opgezet 221 bij 130 cm en 102 cm hoog. Het heeft een draagvermogen van 250 kilo. Deze lichtgewicht daktent weegt maar 50 kilo en is hierdoor voor bijna alle auto’s geschikt. De soft cover van sterk PVC materiaal biedt de daktent bescherming tijdens het rijden. Doordat deze tent compact en licht is, kan je hem makkelijk in je eentje uitklappen.

De voordelen van een daktent:

  • Binnen een minuut een slaapplaats
  • Bed kan opgemaakt blijven tijdens de reis
  • Altijd slapen op een vlakke ondergrond met hoog uitzicht
  • Op te zetten op elk denkbaar terrein
  • In no time uitgeklapt
  • Een kleine kampeerplek nodig
  • Extra bagageruimte in je auto, door tent en slaapspullen op het dak
  • Opklappen en direct klaar om verder te reizen
  • Hoog en droog slapen van de grond af, geen last van optrekkende kou en vocht


Specificaties:

Afmeting opgezet: 221 x 130 x 102 cm
Afmeting ingeklapt: 130 x 105 x 32 cm
Matras: 7 cm dik
Doek: 220g/m2 PU coating polyester
Netto gewicht: 50 kg
Pakket formaat: 136 x 26 x 112
Draagvermogen: 250 kg
Frame: Aluminium
Cover: Soft cover 430g PVC
Aantal ladders: 1 ladder

 

Text en foto,s ;  Fjordsen

Check de website    ;  Fjordsen 

Facebook $_86-6$_86-4$_86$_86-2$_86-3$_86-5$_86-1$_86-7Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.