Frankrijk .Roadtrip met een lelijke eend .

Ontdek Zuidwest Frankrijk nu als nooit tevoren, huur een 2CV en voel je weer eens zo vrij als een EENDJE……!

La douce France……. nog altijd een veelzijdige en polulaire vakantiebestemming. Frankrijk staat garant voor culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen, een prachtige natuur en niet te vergeten hèt geboorteland van de Citroën 2CV! Wie herinnert zich niet de hilarische films met raskomiek Louis de Funès, waarbij doldwaze achtervolgingen plaatsvinden in, hoe kan het ook anders, een 2CV.

Tour de Canard.com biedt u nu de mogelijkheid om een 2CV te huren in Frankrijk en in uw eigen tempo het authentieke Zuidwesten van Frankrijk te verkennen op de meest nostalgische èn ontspannen manier die er bestaat! Stelt u zichzelf eens voor achter het stuur van een « Lelijke Eend ». Onbezorgd tourend over de Franse landweggetjes en volop genietend van de zon, de natuur en de Franse sfeer. Géén stress, géén files, maar slechts een rijkelijk gevulde picknickmand op de achterbank en bovendien àlle tijd aan uzelf! Een bezoek aan een wijnchâteau, slenteren over een marktje, overnachten in een typisch Frans hotelletje…… alles kan en niets hoeft!

En voor even voelt u zich weer eens zo vrij als een EENDJE……!

Team Tour de Canard

Peter van Heijst
Van oorsprong Nederlander, maar meestentijds woonachtig in het pittoreske, Franse Aubeterre-sur-Dronne. Vanwege een aankomend pensioen recent gestart met het opzetten van een geoutilleerde werkplek/garage in Aubeterre, voor het uitoefenen van zijn grote passie: het repareren, restaureren en onderhouden van 2CV’s! Met recht een ware “eend addict” en zijn leven lang al trouw aan èn dol op deux-chevauxs, vanwege de zeer bijzondere technieken van de eend, haar opvallende vormgeving, het lage benzineverbruik, het grote comfort en de ooit lage aanschafprijs……

Marianne Hazejager
Sinds 2006 permanent woonachtig in het Franse Bonnes, gelegen op slechts 5 minuten afstand van Aubeterre en uw vaste contactpersoon “sur place” voor Tour de Canard.

Een gedeelde passie voor het mooie Frankrijk, een uit de hand gelopen hobby èn een warme vriendschap, hebben uiteindelijk geresulteerd in…… Tour de Canard.

Text en Foto,s  Tour de Canard.com

Check de website