Franse boerderij zoekt boer

Beschrijving:

TE RENOVEREN DORPSBOERDERIJ XVIII°
Voor een renovatieproject een oude half vrijstaande dorpsboerderij uit de 18e eeuw, bestaande uit zeer grote ruimtes van ± 40 m², 2 op de begane grond en 1 op de verdieping. Aangrenzende bijgebouwen (schuur/stal) en zolders met mogelijkheid voor extra woonruimte. Terrein van 1285 m² met prachtig uitzicht op het omringende landschap, gelegen in een rustig dorp zonder doorgaande weg. Sanitair en afvalwaterzuivering installaties ontbreken. Geen aansluiting voor elektriciteit, maar in de nabijheid. Een buitenkans voor de liefhebber van een authentieke boerderij in een karakteristiek dorp met een prachtige landelijke en bosrijke omgeving.

Details:

Locatie van het object:

Le Grand Thon
88410 Les Thons
Lorraine / Vosges
Frankrijk
Check de website  

Advertenties