Ibiza . Relax your Soul .

Ontdek het veelzijdige Ibiza vanaf een van de mooiste plaatsen op het eiland! Gelegen vlakbij Santa Agnes de Corona.

  • Relax your Soul.
  • Last minute najaarszon.

Kom nog dit najaar genieten van het heerlijke weer. Boek een last minute om de heerlijke oktober/november/december zon te voelen.

Aan de westkust van Ibiza, bij Santa Agnes, hebben wij 5 ruime kamers beschikbaar in onze fijne finca. 4 kamers op b.g. gelegen aan de tuin met mooie grote vijgenboom en 1 appartement op de 1 etage met dakterras en heerlijk uitzicht over de valei en zonsondergang! Allen met eigen entree en luxe badkamer. Een heerlijk zwembad, hangmatten, ontbijt/ lounge area in de grote tuin vol fruit en amandelbomen.

In de nabije omgeving zijn diverse restaurants waaronder Las Puertas del Cielo( de poort van de hemel ) waar je kan genieten van een eenvoudige heerlijke maaltijd met 1 van de mooiste zonsondergangen van Ibiza!  En binnen 15 minuten bent u op het strand van Cala Salada, Cala Gracio en Cala Gracioneta. Het mooie dorp Santa Gertrudis is ook 15 min rijden.

In absolute rust en privacy kunt u hier genieten van een fantastische omgeving, de vallei van Santa Agnes is beroemd om de amandelbomen, wij kennen het eiland goed en delen graag onze ervaringen en tips met onze gasten.
Ook geschikt voor een langere overwinter periode!
Mail naar: info@pyb-ibizaholidays.com voor info of boeking.
whats app: +34615758636

Check de website 

Kenmerken

Regio : Ibiza of Mallorca
Aantal personen : 12 personen
Type : Landhuis of Villa
Ligging : Landelijk
Omgeving : In bergen of heuvels
Aantal slaapkamers : 4 of meer slaapkamers
Verhuurder : Eigenaar
Extra’s : Airconditioning, Internet, Tuin, Zwembad

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.