ChiangMai .Wie het weet mag het zeggen.

Ach man Thailand . als ik er aan terug denk loopt het water me al weer in de mond . Overal  word gebakken , gekookt , gesmoord en uiteraard gegeten en gedronken . Wat een feest  . Met een binnenlands vlucht uit Surat thani airport landen we in het Noorden . Hello ChiangMai . Ander eten ander klimaat . Lekker koel savonds . Ga daar even naar toe als je in Thailand ben . Even Sushi eten op straat biertje halen bij de  7/11 die nooit dicht gaat . Koffie drinken bij de  “Clay Studio Coffee in the Garden” en lekker door de straten slenteren en overal stoppen en proeven . Wat deze man verkocht weet ik niet meer . Wie het weet mag het zeggen .

Clay Studio Coffee in the Garden  Check Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.