De Smid. Tandem en plaatjes draaien .

New ! Nue ! Nouveau ! Bij vakantiehuis de Smid in Grootschermer is de Tandem aangekomen en de verse website . Boodschappen doen , rondje Eilandspolder ,naar restaurant het Wapen van Munster in de Rijp . Yep , je doet het op de tandem . Fietsen zonder moeite doe je het best achterop de tandem . Word je alleen al moe van het idee , je mag er ook alleen een selfie op maken en de rest van de dag lekker bij de houtkachel platen draaien en van je wijn slurpen . what happens in de Smid stays in  the smid .

Check de verse website van de Smid 

Grootschermer . Aan het einde van een doodlopend weggetje, onder aan de dijk met uitzicht op natuurgebied de “Eilandspolder” en op 5 minuten wandelen van molen “de Havik”, ligt verborgen tussen het riet en pal aan de ringvaart vakantiehuis “De Smid”.

30 min rijden van Amsterdam Noord & het noordzeestrand.

 

Adres;  Haviksdijkje 8 Grootschermer iets voorbij de beeldentuin van Nic Jonk

 

 

Advertenties