Streetfood in Ubud

Berichten uit Bali /Ubud
Streetfood in Ubud .
Fuyung Hay met een kleintje Bintang langs de kant van de weg en hopen dat we het verkeer overleven op weg naar huis .In principe word er hier links gereden maar als dat even niet uitkomt dan niet .Overigens wel meteen de beste Fuyung Hay die ik gegeten heb .

IMG_9133

Berichten uit Bali /Ubud
Streetfood in Ubud .
Fuyung Hay met een kleintje Bintang langs de kant van de weg en hopen dat we het verkeer overleven op weg naar huis .In principe word er hier links gereden maar als dat even niet uitkomt dan niet .Overigens wel meteen de beste Fuyung Hay die ik gegeten heb .
#Bali #TPBali #UbudIMG_9126IMG_9129IMG_9134IMG_9141IMG_9127

Schermafbeelding 2018-11-02 om 08.46.16
Locatie

Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.