Wow ! Tof hotel in Andalusie !

In Frigiliana, vlakbij het plaatsje Nerja in Andalusië is een unieke hotel gebouwd. Eentje die anders dan anders is. Bij Hotel Los Caracoles is namelijk geen één muur recht, en heeft het een natuurlijk structuur. Het resultaat mag er wezen, want als je het hotel bekijkt dan krijg je een echt Spaans gevoel.

Het hotel heeft zes hotelkamers en ook nog vijf bungalows. Maar dit zijn geen alledaagse bungalows, want ze namelijk in de vorm van slakken gebouwd. Naast deze bijzondere architectuur, heeft Los Caracoles nog veel meer te bieden. Er is namelijk een zwembad aanwezig en door de ligging van het hotel, kan je je blijven verbazen door de mooie uitzichten en de romantische zonsondergangen.

De tuin en de mooi ingerichte kamers zorgen ervoor dat je hier een heerlijke vakantie zal beleven. Er is ook een restaurant aanwezig (met gratis wifi), waar je kan genieten van traditionele Spaanse gerechten.

De hotelkamers zijn geschikt voor 2 personen. Er zijn twee comfortabele eenpersoonsbedden in de slaapkamer en er is een badkamer met bad aanwezig. In de woonkamer staat een televisie, een open haard en een ventilator voor verkoeling. Ook is er een koelkast waar je witte wijn of Spaanse cervezas koud kan leggen. De hotelkamers hebben ook een eigen terras, waar je lekker kan zonnebaden

 

Slapen in een slakkenhuisje

De slakkenhuisjes bij hotel Los Caracoles, zijn ook van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2-3 personen. De huisjes hebben een bijzondere inrichting. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met een rond bad. Slapen in je eigen slakkenhuis: dat kan in Los Caracoles. In de zithoek van de woonkamer, staat ook een slaapbank, televisie, koelkast. En daarnaast is er verwarming, een open haard en een ventilator.

De plek waar Hotel Los Caracoles staat is Andalusië. Deze streek staat bekend vanwege prachtige steden als Sevilla, Granada en Malaga. Smalle, kronkelende straatjes brengen je van de ene naar de andere verrassing. Het strand ligt ongeveer 8 km van Los Caracoles af. En bezoek het leuke plaatsje Nerja eens.

 

check de website

1397_Hotel-Los-Caracoles_250454491293_3_z151580182hotel-1hotel-los-caracoles-1hotel-los-caracoles-2hotel-los-caracoleshotel-rural-los-caracoles-entorno-1130e02hotel-rural-los-caracoles-habitacion-510a90cIMG_99872los-caracolespanoviewCollage_Fotor

Schermafbeelding 2018-09-29 om 08.56.00
locatie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.