Berichten uit Bali 9 / Ubud

Ubud

Berichten uit Bali/Ubud.

Ubud heeft twee nee drie en misschien nog wel meer gezichten . De lelijke kop van massa toerisme waar ik zelf ook bij in de rij sta en pal daar tegenover de eeuwen oude tradities van arts and crafts / religieuze beleving / eten en drinken en uiteraard prachtige verstilde landschappen van rijstvelden , watervallen en tempels. Veel tempels. Ik heb nog nooit zoveel tempels bij elkaar gezien . Tussen deze twee uiterste bevinden zich de hippe yoga zin zoekers / steen rijke expats in hun fantastische design paleizen en de goeroes .

Deze maffe mix zorgt voor mooie cross overs in eten en drinken en design op elk vlak . Kijk nou ff naar deze toffe Mexicaan aan de rand van Ubud .

Pacha Mama

http://www.la-pacha-mama.com

#Bali #TPBali #Ubud #Pachamama

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.