Berichten uit Bali 10 / Ubud

Ubud

Berichten uit Bali/ Ubud

Vandaag een dag de toffe toerist uithangen.

Tuurlijk je kan op je Google maps de weg vinden.

Maar het is zo relaxt om een gids te huren.

Neem Sauna . Super fijne man die goed Engels spreekt en breed geïnformeerd is over alle facetten van de geschiedenis/religie en het dagelijkse leven in een rond Ubut/ Bali. Kosten , ligt er een beetje wat je allemaal wilt . Maar reken op iets van 300:000 / 400:000 ( 100:000 rp is iets van 7 euro ) hij haalt daarvoor op bij je hotel en zet je daar aan het einde van de trip weer af . Jij betaald de eventuele toegangs / parkeerkosten en het eten onderweg ( vaak heeft de gids gratis entree en betaald niks voor het parkeren ).

Bel Sauna 0062 81805667421

Of mail : inyomansauna14@gmail.com

Eerste stop Monkey forest . Super leuk en uiteraard druk , maar dat mag de pret niet drukken . Let op ! Ze jatten echt alles wat los aan je hangt . Sieraden/ camera’s / waterflessen . Grote lol . Daarna ff een goeie koffie en bananen brood in Kafe ( aanrader toffe sfeer ) .

Dan door de rijstvelden naar de Watertempel . Ook hier weer veel toeristen maar he ,we hebben vandaag een toeristen dag dus lekker mingle en niet ingewikkeld gaan doen met een hippe pruillip. Het is super mooi en de moeite waard. Aanvankelijk wilden we ons ook in het water begeven maar dat leek ons bij nader inzien toch ongepast . Maar dat moet iedereen voor zich zelf beslissen .

Fantastische dag , maar nu ff met een glas witte wijn aan de rand van het zwembad hangen .

Kafe http://www.kafe-bali.com

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.