Slapen in een helikopter ! Super toffe plek !

Gelderland

Je slaapt in unieke en comfortabele accommodaties. Er is een helikopter, brandweerwagen, piratenboot, Amerikaanse schoolbus, boomhut, meerdere pipowagens, safaritenten, tipi’s en yurts. Allemaal voorzien van goede bedden en geheel in stijl ingericht met verkleedkleding voor de kinderen. Ideaal voor het hele gezin! De camping is sfeervol ingericht met oog voor detail. Alles is zeer kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus.

Bij de prijs van de accommodaties zit een ontbijtbuffet inbegrepen en er zijn mogelijkheden voor een diner in het sfeervolle restaurant. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’.

Het is ook mogelijk om met uw eigen tent of caravan te komen. Het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je direct in de groene omgeving van de Montferlandse bossen in Gelderland. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Check de website 

land-van-jan-klaassen14-1024x768

Jan Klaassen Dromenland

Kom bij Jan Klaassen overnachten! Kindercamping Jan Klaassen Dromenland is ideaal voor jonge gezinnen. Met onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark.

Jan Klaassen Dromenland is t/m 30 september 2018 ieder weekend (vrijdag-zondag) open. Tijdens de zomervakantie (6 juli t/m 2 september) is de camping iedere dag open.

Je slaapt in unieke en comfortabele accommodaties. Er is een helikopter, brandweerwagen, piratenboot, Amerikaanse schoolbus, boomhut, meerdere pipowagens, safaritenten, tipi’s en yurts. Allemaal voorzien van goede bedden en geheel in stijl ingericht met verkleedkleding voor de kinderen. Ideaal voor het hele gezin! De camping is sfeervol ingericht met oog voor detail. Alles is zeer kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus.

Bij de prijs van de accommodaties zit een ontbijtbuffet inbegrepen en er zijn mogelijkheden voor een diner in het sfeervolle restaurant. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’.

Het is ook mogelijk om met uw eigen tent of caravan te komen. Het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je direct in de groene omgeving van de Montferlandse bossen in Gelderland. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Jan Klaassen laat dromen uitkomen!

land-van-jan-klaassen5-1024x682land-van-jan-klaassen1-1024x683land-van-jan-klaassen2-1024x683land-van-jan-klaassen3-768x1024land-van-jan-klaassen7-1024x769land-van-jan-klaassen9-1024x886land-van-jan-klaassen10-1024x676land-van-jan-klaassen13-1024x683land-van-jan-klaassen16-1024x586Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.