Ik zoek , Jij boekt .

Kijk ik weet wel waar ik naar toe wil. Ik zit avonden achter het blauwe scherm op jacht naar “de plek”. geen probleem . Vind ik leuk . Maar stel dat je dat nou niet leuk vind en liever een kerstbal breit of in bad zit met een glas witte wijn . Check dan even de website van Ilse en maak je bal af . Zij zoekt , jij boekt . Plezier.

Of je nu op zoek bent naar een stylish cottage in Portugal, een hippe pipowagen in Nederland of een kleinschalig domein in Frankrijk, Vakantiehuisinspiratie gaat persoonlijk voor je op zoek met de speciale zoekservice!

  • Persoonlijk advies & tips
  • Vakantie op maat
  • Onafhankelijk
  • Direct contact met eigenaren
  • Natuurlijk boek je vliegtickets, (huur)auto of treinreis zelf…

> Vul je wensen in & ik neem zo spoedig mogelijk contact op!

> Betaal €89,-

> Ontvang 2 top adressen in je mailbox

> Boeken

Over mij

Ik ben altijd op zoek naar die éne geweldige plek, met dat heerlijke bakkertje op loopafstand, een boerenmarktje op woensdag en dat ene afgelegen strandje! Dat éne vakantieadres vinden is het leukste wat er is én in het echt zijn mijn gevonden vakantieadressen nog mooier!

Ik ben er gek op om op reis te gaan met mijn gezin (man en 2 kids), lieve familie en leuke vrienden. Zonde om al die mooie en fijne plekken niet te delen en daarom ben ik begonnen met deze blog, om te inspireren en jou mee te laten genieten van al mijn vondsten! Want iedereen verdient een fantastische vakantie!

Vakantiehuisinspiratie verzamelt kleinschalige en authentieke vakantieadressen in Europa! Op mijn blog staan de nieuwste ontdekkingen, toekomstige reisplannen en vakantieadressen waar ik (als het even kan) persoonlijk geweest ben. Geen grote vakantieparken, hotels en campings, maar kleinschalig en met oog voor detail ingericht…

Verder ben ik gek op blauwe jurkjes, eet ik graag avocado’s & struin ik graag vintage marktjes af…

Veel (vakantie)inspiratie!

Ilse Steenbrink

Check de website

CONTACT INFO

Vakantiehuisinpiratie

Ilse Steenbrink
Tel: +31 (0) 35 7730370
Mobiel: +31 (0) 6 1448205

Schermafbeelding 2018-06-21 om 19.45.33

Schermafbeelding 2018-06-21 om 19.46.04
Ik zoek, jij boekt
Schermafbeelding 2018-06-21 om 19.45.49
Ik zoek, jij boekt
Schermafbeelding 2018-06-21 om 19.43.55
Ik zoek, jij boekt
logo_2X
Ik zoek, jij boekt

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.