HiHaHut Huren

ZONNEPOST

Bij deze kleurrijke hut draait alles om het uitzicht op het weidse landschap van de polders. De doorkijk van de grote ramen zorgt ervoor dat je aan beide kanten veel zicht hebt en het binnen in de hut erg licht is.

Daarnaast heeft de Zonnepost een eigen dakterras! Aan de zijkant van de hut vind je een rode trap die je naar boven leidt. Eenmaal op het dak en je eigen privé terras aangekomen kun je heerlijk onderuit zakken in de strandstoelen én heb je een nog beter uitzicht.

Altijd leuk om even kennis te maken met de buren, in dit de schapen gezellig rond de hut lopen. Tenslotte heb je bij deze hut het beste uitzicht op een prachtige zonsondergang!

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Zonnepost!

Nadat je de boeking hebt afgerond ontvang je een welkomstpakket op de deurmat. Deze bevat onder andere de routekaart, praktische informatie, een inpaklijst én de codes voor de locker en hutten. Op de dag van aankomst begin je bij het startpunt, gesitueerd vlakbij parkeermogelijkheden en een horecagelegenheid. De code vermeld in de welkomstbrief heb je nodig om de locker met fietssleutels te openen. Naast de locker vind je vervolgens de vrolijke tandems, en aan de steigers liggen de roeiboten klaar voor vertrek!

De welkomstbrief geeft aan welke routes je elke dag kunt volgen om uiteindelijk bij de hut van bestemming aan te komen. Door onze routes te volgen kom je langs prachtige gebieden én bijzondere lokale ondernemers. Ga vooral langs bij onze ‘hotspots’ en ontdek meer over het gebied en de mensen. Wat kun je vervolgens, eenmaal aangekomen bij de hut, zoal verwachten?

Voorzieningen

Tweepersoonsbed
Beddengoed
Keuken
Gasfornuis en kookgerei
Kleine koelkast
Koffie en thee
Toilet (compost)
Douche (warm water)
Verlichting
Handdoeken
Zithoek
Stopcontacten

Extra

Optioneel kun je bij het boeken kiezen voor een ontbijt- en/of dinerbox. Gevuld met verse streekproducten staat deze klaar in de hut wanneer je arriveert, inclusief recepten! Op deze manier hoef je zelf niks mee te nemen onderweg en kun je licht bepakt op stap.

Boeken bij hihahut staat gelijk aan het plannen van je eigen mini-avontuur. Kies samen met je mede-reiziger een geschikte datum en laat je verrassen door de zorgvuldig uitgekozen routes en deze prachtige Zonnepost!

Text ;   Hihahut

Hihahut-1sterrenkijker_smal_front_hutten_hihahut15__inline_liggendBB_hihahut_1920x1080566737356_780x439Hihahut-2Hihahut-binnen-AnniepannieHihahut-water-Anniepanniehihahut20__inline_liggendOLYMPUS DIGITAL CAMERAnederland-hihahutzonnepostCollage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.