Idiote naam tof concept

De Glamtainer . Wat zeggen ze over zich zelf .
Het Emmeloordse bedrijf Glamtainer.com introduceert een unieke 20ft zeecontainer die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden waardoor de beschikbare leefruimte met 75% wordt vergroot. 

Glamtainer, wat staat voor glamorous en container, is een organisatie die zeecontainers ombouwt tot leefruimtes compleet met luxe badkamer, toilet, opbergruimte, slaap- en woongedeelte. Mede doordat de containers CSC plated zijn, kunnen ze op elke gewenste locatie worden neergezet. Met de introductie van de Glamtainer Extendable hebben zij een uniek product ontwikkeld die in de recreatie- , evenementen- en zorgbranche veel aandacht geniet. De Glamtainer Extendable is een 20ft container die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden, waardoor de beschikbare ruimte tot 75% groter wordt.

De ontwikkelde uitschuifbare container is wereldwijd uniek en wordt door Glamtainer kant en klaar geleverd. Stroom, water aan- en afvoer, badkamer, toilet, keuken, woon- en slaapgedeelte, afgewerkte vloeren, plafonds en wanden zijn vooraf gemonteerd in de container. Op de plaats van bestemming wordt de zijklep over de gehele breedte opengeklapt en is de gehele glazen pui welke in de container zit eenvoudig naar buiten te schuiven, waardoor de vloeroppervlakte in één keer met 75% wordt vergroot. Binnen een handomdraai ontstaat er een complete leefruimte met een oppervlakte van 26m2. Het enige wat dan nog gedaan dient te worden is water, afvoer en elektriciteit aan te sluiten.

Weergegeven afbeeldingen hebben betrekking op de Glamtainer Extendable. De glamtainers zijn ook in te zetten als kantoorunit, noodwoning, pop up winkel en/of tijdelijke zorgwoning.

De prijzen zijn vanaf € 19.000,00. Bezichting is op basis van afspraak.

Glamtainer onderscheidt zich ten opzichte van het huidige aanbod, niet alleen door luxe en uitstraling, maar ook zeer zeker door betaalbaarheid en duurzaamheid (sterkte) van het product. Daarnaast zijn de creaties van Glamtainer overal op de wereld te plaatsen en te transporteren. De omgebouwde containers van Glamtainer blijven goedgekeurd voor wereldwijd zeecontainer transport. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar http://www.glamtainer.com

PPT-vorbeeld1

Glamtainer, wat staat voor glamorous en container, is een organisatie die zeecontainers ombouwt tot luxe 5 sterren hotelkamers compleet met luxe badkamer, toilet, boxspring en opbergruimte. Alle benodigde faciliteiten welke een normale hotelkamer heeft zijn verwerkt in de 5 sterren hotelcontainer.$_86hoteltonight-11-925x350container-bovenaanzichtCollage_Fotor$_86-8$_86-7$_86-6$_86-5$_86-4$_86-3$_86-2$_86-1